모바일 (밤모드 이용시)
← 내 여자친구ll조회 2953l 1

Tall dark and superman
큰 키의 어두운 피부에 슈퍼맨
He puts papers in his briefcase and drives away
그는 세상을 구하거나 일을 하러
To save the world or go to work
서류 가방에 종이를 넣고 차를 타고 떠나요
Its the same thing to me
두가지 모두 나에겐 같은 일이에요
Hes got his mothers eyes his fathers ambition
그는 그의 엄마의 눈과 그의 아빠의 야망을 가졌어요
I wonder if he knows how much that I miss him
그가 내가 그를 얼마나 그리워하는 지 알고 있는 지 궁금해요
And I know every word that you say, yay
그리고 난 그가 하는 모든 말을 알아요, '야호'라 외치는-
You smile and say how are you
당신이 웃으며 "잘 지내요" 하고 물으면
I say just fine
난 잘 지낸다고 말해요
I always forget to tell you, I love you, I love you … forever
항상 말한다는 걸 잊었네요, 사랑해요, 영원히 사랑해요

I watched superman fly away
난 슈퍼맨이 날아가는 걸 봤어요
Youve got a busy day today
당신은 오늘 세상을 구하기 위해 바쁘네요
To save the world ill be around
내가 곁에 있을게요
Come back ill deal with you someday
당신이 돌아오면 언젠가 당신과 만날거에요
Ill be right here on the ground
난 당신이 내려올 때
When you come back down
난 바로 여기에 있을게요

Talk dark and beautiful
큰 키의 어두운 피부 아름다워요
He's complicated he's irrational
그는 복잡하고 감정적이에요
But I hope someday you take me away and save the day, yeeeeahhh
그렇지만 언젠가 당신이 나를 데리고 세상을 구해주길 소망해요
Something in his deep browns eyes has me sing
그의 깊은 갈색 눈동자에서 무언가가 나를 노래하게 하네요
He's not as bad like this, reputation
그는 소문처럼 나쁘지 않아요
I can’t hear one single word they said, noooooo
난 다른 사람들이 하는 말 단 한마디도 들리지 않아요
You really got places to be and I’ll be old then
당신은 당신이 있어야할 곳이 있고 난 그 때 늙어있겠죠
I always forget to tell you
항상 당신에게 말하는 걸 잊어버렸어요
I love you I loved you from the very first day
사랑해요, 당신을 처음본 날부터 당신을 사랑했어요

To save the world ill be around
내가 곁에 있을게요
Come back ill deal with you someday
Ill be right here on the ground
난 당신이 내려올 때

And I watch you fly around the world
그리고 난 당신이 세상을 나는 걸 봐요
And I hope your texting some other girl
난 당신이 어떤 소녀에게 메시지 하길 바라고 있죠
I hope you dont forget about me
당신이 날 잊지 않길 바라요
Im far away but i’ll never let you go
난 멀리 있지만 절대 당신이 떠나게 하지 않을거에요
Im lovestruck and looking out the window
나는 창밖을 내다보는 사랑의 포로에요
Dont forget dont forget where I'll be
내가 어디에 있는 지 잊지 말아요
Right here wishing the flowers were from you
당신이 내게 꽃을 주길 바라면서 바로 여기있어요
Wishing the card was from you
당신이 내게 카드를 주길 바라면서
Wishing the card was from you
당신이 내게 카드를 주길 바라면서

Cuz I loved you from the very first day
난 당신을 처음 본 날부터 사랑했으니까요

내가 곁에 있을게요
난 당신이 내려올 때

당신이 내려올 때