공지가 닫혀있습니다 l 열기
l조회 1094l 12
이 글은 1년 전 (2023/3/26) 게시물이에요
https://instagram.com/nct_dojaejung?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

[정보/소식] 엔시티 도재정 (도영 재현 정우) 공식 인스타 개설 | 인스티즈

이런 글은 어떠세요?

익인1
미쳤다
1년 전
익인2

1년 전
익인3
미친
1년 전
익인4
개떨려 하
1년 전
익인5
본격적이다
1년 전
익인6
온다
1년 전
익인7

1년 전
익인8
ㅠㅠㅠㅠㅠ 우럭
1년 전
익인9
온다
1년 전
익인10
으아...! 으아아!!! 으아아아아아아아아아ㅏ아아!!!! 으아아아아아아ㅏㅇ아ㅏ아아아아앙아아아ㅏ아아아아아악!!!! 으악!!!!! 으아아아아아아아아아아앙악!!!!!!!! 아악!!!! 아아아아아아ㅏ아아아아아!!! 아악!!!!!!!!!!!!!!!으으으으아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아악!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!으아아아아!!! 으아!!!!!!! 으아아아악!!! 악!!!! 아아아아아아아아아아아아아아아악!!!!!!!!!!!!!! 으으으으아아아아아아아ㅏ앙아아아아아아아아아아ㅏ아아아ㅏ아아아아아아아아아아아아아아앙아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!으아악!!! 아악!!!!! 으으으아아아아악!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1년 전
익인11
오 이런건 어떻게 찾는걸까
1년 전
1년 전
익인12
근데 원래 유닛 생긴다고 인스타 공계가 따로 생겨??
1년 전
익인12
보통은 그룹 공계 쓰지않나?
1년 전
익인14
그러게..?
1년 전
익인15
그러게 진짜 찐 맞나?
1년 전
익인16
그니까 유닛으로 투어돌고 해도 그룹꺼 쓰던데 공식아닌 거 아님?
1년 전
엔시티는 고정유닛마다 공식계정이 잇엉 다른 그룹들이랑 다름 도재정 고정유닛 됐어
1년 전
익인18
엔시티 공계가 팔로우했음!!!
1년 전
익인12
오오 그럼 찐이네 신기하다
1년 전
익인20
그냥 엔시티유 체제가 아니라 첫 공식유닛 (피셜) 이라 계정판듯
1년 전
익인12
아하 슴 디앤이나 태티서 첸백시 크라이 등등 다 없어서 물어본거였으 근데 공계팔로우 한거면 맞겠다!
1년 전

익인13
와우
1년 전
익인17
스껄 ㅠㅠ
1년 전
익인19

1년 전
익인21
아아아ㅏㅏ아ㅏ아앙ㄱ 미쳐따
1년 전
익인22
으아...! 으아아!!! 으아아아아아아아아아ㅏ아아!!!! 으아아아아아아ㅏㅇ아ㅏ아아아아앙아아아ㅏ아아아아아악!!!! 으악!!!!! 으아아아아아아아아아아앙악!!!!!!!! 아악!!!! 아아아아아아ㅏ아아아아아!!! 아악!!!!!!!!!!!!!!!으으으으아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아악!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!으아아아아!!! 으아!!!!!!! 으아아아악!!! 악!!!! 아아아아아아아아아아아아아아아악!!!!!!!!!!!!!! 으으으으아아아아아아아ㅏ앙아아아아아아아아아아ㅏ아아아ㅏ아아아아아아아아아아아아아아앙아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!으아악!!! 아악!!!!! 으으으아아아아악!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1년 전
익인22
급 실감나뇨
1년 전
익인23
꺄야아앙아아아ㅏㅏㅏㅏㅏ
1년 전
익인24
헐!!!!!
1년 전
익인25
에?! 개좋아
1년 전
익인26
가보자고!!!!!!!
1년 전
익인27
대박
1년 전
익인28
으아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!! 아아아아아아아아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아아아아아아아아아아아아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아아아아아아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!아아아!!!
1년 전
익인29
와 미친 대박
1년 전
익인30
소리질러ㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓ
1년 전
익인31
가보자
1년 전
익인32
와 대박 !!!!!