모바일 (밤모드 이용시)
FreeTEMPOll조회 855l 1

Umbrella (Feat. Jay-Z)

더보기

You had my heart, and we'll never be world apart

당신은 내 심장을 가졌고 우리는 절대 헤어지지 않을꺼예요

Maybe in magazines, but you'll still be my star

매거진에선 아마 그럴지도 몰라요. 그렇지만 당신은 언제나 나의 스타일꺼예요

Baby cause in the Dark, You can see shiny Cars

Baby왜냐하면, 어둠속에서, 당신은 빛나는 차들을 볼수 있죠

And that's when you need me there

그게 바로 당신이 내가 그곳에 필요한 때예요

With you I'll always share

당신과 함께라면 언제나 나눌께요

Because

왜냐하면

When the sun shines

해가 빛날때

We’ll shine together

우리는 함께 빛나요

Told you I'll be here forever

나는 언제나 이곳에 있겠다고 당신에게 얘기했잖아요

That I'll always be your friend

나는 항상 당신의 친구이겠다고

Took an oath Imma stick it out 'till the end

맹세했잖아요. 끝까지 그 약속을 지키겠어요

Now that it's raining more than ever

지금 비가 더욱더 많이 내리고 있어요

Know that we still have each other

우리는 여전히 서로가 있다는걸 알아요

You can stand under my Umbrella

내 우산 아래에 서있어도 되요

You can stand under my Umbrella

These fancy things, will never come in between

이 값비싼 것들은 절대 우리 사이에 올수 없어요

You're part of my entity, Here for Infinity

당신은 나의 존재에 하나예요. 이곳에 무한히

When the war has took it's part

전쟁이 그것을 갈라놓아도

When the world has dealt it's cards

세상이 카드를 나눠놓아도

If the hand is hard, Together we'll mend your heart

만약 가진 패가 어렵더라도, 우리 함께 당신의 마음을 치유해요

Because ..

왜냐하면

해가 빛날때

우리는 함께 빛나요

That I'll always be your friend

Took an oath Imma stick it out 'till the end

Now that it's raining more than ever

Know that we still have each other

[BRIDGE]

You can run into my Arms

내 품안에 뛰어 와도 되요

It's okay don't be alarmed

괜찮아요. 당황하지 말아요

(Come into Me)

내게로 와요

(There's no distance in between our love)

우리의 사랑엔 거리가 없어요

So Gonna let the rain pour

그러니까 비가 내리게 나둬요

I'll be all you need and more

내가 당신이 필요한 전부이고 그 보다 더예요

Because ..

왜냐하면

[CHORUS]

해가 빛날때

우리는 함께 빛나요

It's raining (raining)

비가 내려요

Ooo baby it's raining

비가 오네요

baby come into me

내게로 와요

Come into me

내게로 와요

It's raining (raining)

비가 내려요

Ooo baby it's raining

비가 오네요

You can always come into me

언제나 내게 와도 되요

Come into me......

내게 와요

Love The Way You Lie (Part II) (Feat. Eminem)도 최고지만 Umbrella정말 명곡임

이런 글은 어떠세요?

전 제가 참 좋아요.  블락비는이제제껍니다
제목에 오타났어여ㅎㅎ 리한나를 리아나라고
11년 전
FreeTEMPO  이 구역에서 파친년은 나야  글쓴이
리아나 맞아요 ㅎㅎ
리한나 리아나 다 맞아요 ㅎㅎ

11년 전
전 제가 참 좋아요.  블락비는이제제껍니다
헐..뎨둉해여..리아나도 맞는거였꾸나..
11년 전
스펀지 밥  네모네모스펀지밥
저도 오타난줄
11년 전