공지가 닫혀있습니다 l 열기
모델 표정에 대한 제목+내용 검색 결과
l조회 41l
이 글은 12년 전 (2012/5/31) 게시물이에요

그녀는 15개가 넘는 잡지의 모델이다.

그녀는 많은 표정을 가지고 있다.

난 그것이 한사람에게서 나온 표정이라는게 믿겨지지 않는다.

그녀의 사진은 영화 속 한 장면 같다.

그녀의 사진엔 이야기가 담겨져 있다.

나는 그녀의 표정이 부럽다.

나의 꿈은 사진작가이다.

내가 자라면 나는 그녀같은 사람들의 사진을 찍고 싶다.

1문장이라도 좋으니까 해주라ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

이런 글은 어떠세요?

익인1
my deram is photographer.
12년 전
익인4
2) 아하! 포토그래퍼지!
12년 전
익인2
마이 듀림...이즈...픽쳘.....................................................................................
12년 전
익인3
my dream is photographer / i want to be a photographer
12년 전
익인5
Her picture is like a scene in the movie
12년 전
익인6
아 미안 of the movie
12년 전
익인10
When i grow up i want to take pictures of people like her
12년 전
익인7
I want be a photographer.
she has many face

12년 전
익인8
has
12년 전
익인9
아 3인칭 고마워열..ㅎ
12년 전
익인11
She's picture has story....?
12년 전
익인12
She has been chosen as a cover model for over 15 magazines
12년 전
익인13
She has a variety of facial expressions
12년 전
익인14
Virtually, I cannot believe that all those facial expressions are from one person
12년 전
익인16
Her pictures are like a scene from a movie. Her photos often contain meaningful stories. (meaningful은 그냥 빼도 돼! 그냥.. 썰렁한 것 같아서 넣음)
12년 전
익인17
I am jealous of her expressions. I want to be a photographer in the future. I hope to take pictures of models like her when I grow up.
12년 전
익인15
i envy her
12년 전
12년 전