모바일 (밤모드 이용시)
이동욱ll조회 3043l 1

테일러 스위프트 남자친구에게 유일하게 사과한 곡 | 인스티즈

I'm so glad you made time to see me
나 보기위해 시간내줘서 고마워
How's life? Tell me,How's your family?
어떻게 잘지내? 말해줘, 가족들은 어때?
I haven't seen them in a while
나 요즘 너희 가족들 못봤잖아....
You've been good busier than ever
넌 예전보다 바쁘고 좋아보인다
Small talk,work and the weather
우린 일과 날씨, 사소한 얘기들을 나눴고
Your guard is up and i know why
너는 마음의 문을 닫았고, 난 왠지 알아
Cause the last time you saw me
네가 날 마지막으로 본날,
Still burns in the back of your mind
그게 아직 네 마음속에서 널 괴롭히고 있으니까
You gave me roses and i left them there to die
넌 나에게 장미를 주었고 난 그것들을 거기에 시들게 두고 떠났지

So this is me swallowing my pride
그래서 이렇게 자존심 버리고
Standing in front of you saying i'm sorry for that night
네 앞에 서서 미안하다고 오늘밤 이렇게 말하는거야
And i go back to december all the time
그리고 난 항상 12월로 돌아가지
It turns out freedom ain't nothing but missing you
자유로움은 널 그리워하는 것 이외엔 아무것도 아닌것 같아
Wishing i'd realized what i had when you were mine
니가 내것이었을 때 너가 얼마나 소중했는지 알았어야했어
I'd go back to december turn around and make it allright
난 12월로 돌아가서 모든걸 되돌리고 싶어

These days i haven't been sleeping
요즘 난 잠도 잘 못자
Staying up playing back myself leaving
깨어있는 채로 니 생일이 지나도
When your birthday passed and i didn't call
내가 전화 안했을 때를 깨어있으면서 생각해...
And i think about summer all the beautiful times
그리고 난 여름과 모든 아름다웠던 시간에 대하여 생각해
I watched you laughing from the passenger side
난 옆 조수석에서 너의 웃는 모습을 보았지
And realized i loved you in the fall and then the cold came
그리고 난 깨달았어 내가 널 사랑했다는 걸,가을이 올즈음
and then the cold came with the dark days
그리고 어두운 날들과 함께 추위가 찾아왔지
when the fear crept into my mind
두려움이 내 마음에 찾아올 때
You gave me all your love and all i gave you was goodbye
넌 나에게 너의 모든사랑을 주었고 난 잘가라는 말을 주었지

So this is me swallowing my pride
그래서 이렇게 자존심 버리고
Standing in front of you saying i'm sorry for that night
And i go back to december all the time
It turns out freedom ain't nothing but missing you
자유로움은 널 그리워하는 것 이외엔 아무것도 아닌것 같아
Wishing i'd realized what i had when you were mine
니가 내것이었을 때 너가 얼마나 소중했는지 알았어야했어
I'd go back to december turn around and make it allright
난 12월로 돌아가서 모든걸 되돌리고 바르게 만들고 싶어

I miss your tan skin, your sweet smile,
난너의 구릿빛 피부와 너의 미소를 그리워해
so good to me, so right
넌 나에게 잘해줬고, 다 좋았어
and now you held me in your arms That september night
그리고 네가 날 품에 안았던 좋았던 그 9월밤이,
The first time you ever saw me cry
네가 처음 우는 걸 본날도 그리워
Maybe this is wishful thinking
아마 이건 나의 희망적인 생각일 뿐이겠지
probably mindless dreaming
아마 이건 막연한 꿈이겠지
If we loved again
만약 우리가 다시 사랑한다면
I swear i'd love you right
난 너만 사랑하고 싶어
I'd go back in time and change it but i can't
난 다시 돌아가서 바꾸고 싶지만 난 못해
So if the chain is on your door, I understand
그래서 네가 너의 마음에 문을 잠근다해도 난 이해해

But this is me swallowing my pride 
하지만 이렇게 자존심 버리고
And i go back to december

I'd go back to december turn around and make it alright
난 12월로 돌아가서 모든걸 되돌리고 싶어
I'd go back to december turn around and change my own mind
난 12월로 돌아가서 나의 마음을 바꾸고싶어
I'd go back to december all the time
난 항상 12월로 돌아가곤해
All the time
항상

양요정  양요섭
노래 좋다 ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전
김성규 사랑해요  사랑에 빠질때
노래 너무 좋은것 같아...ㅜㅜ
11년 전
좋다ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전
아좋다...
11년 전
에피톤프로젝트  너는호야선물은나야
이노래 되게좋으어ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전
이노래좋아하뮤ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ테일러가테일러에게ㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전
WALKING DEAD  자판기 커피 싫어해요?
아이노래ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ진짜조흐으ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전
뽀료로  노는게젤져아
좋다ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전
블랙  엑소.캉.샤월.밥
진짜좋음ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전
Tardis  Thief !
이거 테일러 로트너랑 헤어지고 쓴곡이라던데ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전
김준멘소래담  백현워더
백투디셈버
11년 전
ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전