모바일 (밤모드 이용시)
← 내 여자친구ll조회 811l

I'm five years old

난 다섯 살 이에요

It's getting cold out

날씨가 추워지고 있어요

Got my big coat on

내 커다란 코트를 입었어요

I hear your laugh

당신의 웃음 소리를 들어요

And look up at smilin at you

해맑게 웃으며 당신을 보죠

I run and run

난 달리고 또 달려요

Past the pumpkin patch

호박이 가득한 밭을 지나가요

And the tractor rides

그리고 트랙터르 타요

Look now, the sky is gold

봐요, 하늘이 황금빛이에요

I hug your legs

난 당신이 다리를 끌어 안아요

And fall asleep on the way home

그리고 집에 가는 길에 잠에 들었어요

I don't know why all the trees change in the fall

가을이 되면 왜 나무들이 옷을 갈아입는지 그땐 몰랐어요

But I know you're not scared of anything at all

하지만 당신은 아무것도 두렵지 않다는건 알아요

Don't know if Snow White's house is near or far away

백설공주의 집이 먼지 가까운지도 모르지만

But I know I had the best day with you today

오늘 당신과 멋진 날을 보냈다는 건 알죠

I'm 13 now

난 지금 열세 살이에요

And don't know how

그리고 몰랐어요

My friends could be so mean

왜 친구들이 그렇게 치사한지

I come home crying

나는 집에 와서 울었죠

And you hold me tight

그리고 당신이 나를 꼭 안아주었죠

And grab the keys

그리고 열쇠를 들었죠

And we drive and drive

우리는 차를 타고 달리고 또 달렷어요

Unil we found a town far enough away

충분히 먼 곳의 마을을 찾을때까지

And we talk and window shop

우리는 이야기도 하고 상점 구경도 했죠

Til I forgotten all their names

내가 그들의 이름을 잊을 때까지

I don't know who I'm gonna talk to now at school

이제 내가 학교에서 누구랑 얘기 할지 모르겠어요

But I know I'm laughin

하지만 내가 웃는다는 건 알죠

On the car ride home with you

당신과 집에가는 차 안에서

Don't know how long it's gonna take to feel okay

이 기쁨이 언제까지 갈지는 모르겠지만

But I know I had the best day with you today

오늘 당신과 멋진 날을 보냈다는 건 알죠

I have an excellent father

난 멋진 아빠가 있어요

His strengh is making me stronger

그의 힘은 나를 강하게 만들어요

God smiles on my little brother

내 남동생은 타고난 행운아에요

Inside and out

겉으로나 안으로나

He's better than then I am

나보다 못난 게 없는 거 같아요

I grew up in a pretty house

난 예쁜 집에서 자랐죠

And I had space to run

뛸 공간도 있었고

And I had the best days with you

당신과 오늘 멋진 하루를 보냈어요

There is a video I found

내가 찾던 비디오가 있어요

From back when I was three

내가 세 살때 이야기에요

You set up a paint set in the kitchen

부엌에 연극 도구를 가져다 놓고

And you're talkin to me

당신이 나에게 말을 거는 장면이에요

It's the edge of princesses and priate ships

해적선과 공주 이야기의 절정이네요

And the seven dwarves

그리고 일곱 난쟁이도 있어요

My Daddy's smart

우리 아빠는 똑똑해요

And you're the prettiest lady in the whole wide world

그리고 당신은 이 세상에서 가장 이쁜 여자구요

Now I know why the all the trees change in the fall

이젠 나는 알아요, 가을이 되면 왜 나무들이 옷을 갈아입는지

I know you were on my side

당신이 항상 내 편이 되어주었다는 것을

Even when I was wrong

내가 틀렸을 때 조차도

And I love you for giving me your eyes

당신을 닮은 눈을 줘서 감사해요

Staying back and watching me shine

한발짝 뒤에서 내가 빛나기를 지켜봐주었던 당신

And I didn't know if you knew

모를까봐 꼭 말씀드리고 싶었어요

So I'm takin this chance to say

그래서 오늘 이렇게 말씀드려요

I had the best day with you today

당신과 함께한 날들은 정말 최고에요

이런 글은 어떠세요?

UFO  
ㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜ
11년 전
AhnJaeHyeon  ?huh?
ㅜ....
11년 전