모바일 (밤모드 이용시)
테일러 스위프트.ll조회 1016l

She walks to school with her arms crossed
그녀는 팔짱을 낀 채 학교로 걸어가요

It’s just another day
또 다른 하루의 시작이네요

At 10:00 she hears the screaming
10시에 그녀는 비명소리를 듣죠

And finally she sees them
마침내 그녀는 그들을 봐요

It’s scary how things change
일상이 변한다는 것은 정말 무섭죠

And I saw the story on the news
그리고 나는 뉴스에서 그 사건에 대해 봐요

I saw the footage from the roof
빌딩의 옥상 장면을 봤어요

I sat down and cried

그리고 나는 주저앉아 울어버리고 말았죠

Didn’t she call you
그녀가 당신을 부르지 않았나요

Didn’t she need you bad enough
그녀가 당신을 너무나도 필요로 하지 않았나요

Was there some reason I’m not aware of
내가 알지 못하는 어떤 이유가 있었나요

Did you not write it down
당신은 한가지 더 해야할 일을

Just one more thing to do
적어내려가지 않았나요

Where were you
당신 어디있었나요

Didn’t she pray too

그녀가 당신에게 기도 드리지 않았나요

He kissed his wife goodbye
그는 그의 아내에게 작별 키스를 하고

And took the earliest flight
제일 빠른 항공편을 예약했죠

So he could be home that night
그래서 그는 그날 밤 집에 도착해서

To put his kids to sleep
그의 아이들을 재워줄 수도 있었어요

And down the aisle, three men walked
복도를 따라 세 명의 남자들이 걸었죠

And said we’re here to die for our God
그리고 우리는 우리의 신을 위해 죽는거야,라고 말했어요

He stood up and said that’s funny ‘Cause my God died for me

그는 일어나서 '그거 재밌네요. 나의 신은 나를 위해 죽었으니까요'라고 말했어요

I put the magazine down
아내는 잡지를 내려놓고

I read his words out loud

그가 한 말을 소리내어 읽고
I sat down and cried

주저앉아 울었어요

Didn’t he call you
그가 당신을 부르지 않았나요

Didn’t he need you bad enough
그가 당신을 너무나도 필요로 하지 않았나요

Was there some reason I’m not aware of
내가 깨닫지 못하는 어떤 이유가 있었나요

적어내려가지 않았나요

당신 어디있었나요

Didn’t he pray too

그가 당신에게 기도 드리지 않았나요

The taxis pulled up
택시가 멈춰 섰어요

On the very day of
그들이 100층 높이의 빌딩에 갔던 바로 그 날

They went 100 floors up
그들은 다시 내려 올거였죠

Just to come back down
그들은 두 개의 빌딩이 화염에 쌓이게 될 날을 

They never thought they’d see the day That the towers were up in flames
보게 될 줄은 생각도 못했어요

There was nothing left to say When it all came down
모든 게 무너져 내릴 때 아무 말도 할 수 없군요

Didn’t they call you
그들이 당신을 부르지 않았나요

Didn’t they need you bad enough
그들이 당신을 너무나도 필요로 하지 않았나요

내가 깨닫지 못하는 어떤 이유가 있었나요

적어내려가지 않았나요

당신 어디있었나요
Didn’t they pray too

그들이 당신에게 기도 드렸는데요

I walked to school and I wore a cross
나는 십자가를 그리고 학교로 걸어갔어요

I’m counting every day

나는 매일 헤아리고 있어요

이런 글은 어떠세요?

ㅠㅠ....
11년 전
ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
11년 전