모바일 (밤모드 이용시)
테일러 스위프트.ll조회 856l 1
-
Don’t you worry your pretty little mind

그러니 당신의 예쁜 마음, 걱정하지 말아요

People throw rocks with things that shine

사람들은 빛나는 것에 돌을 던지곤 해요

And life makes love look hard

그리고 인생은 그리고 인생은 사랑을 힘들어 보이게 하죠

The stakes are high

위험은 크고

The water’s rough

파도는 거칠지만

But this love is ours

이 사랑은 우리 거에요

And it’s not theirs to speculate

이 사랑이 추측하는 그들의 것은 아니에요

If it’s wrong and

이게 틀렸다 해도 그리고

Your hands are tough but they are where mine belong

당신의 손은 강인하지만 내거죠

And I’ll fight their doubt and give you faith with this song for you

난 그들의 의심과 싸우고 이 노래와 함께 당신에게 믿음을 줄거에요

‘Cause I love the gap between your teeth

난 당신의 벌어진 치아 사이를 사랑하고

And I love the riddles that you speak

당신이 말하는 수수께끼를 사랑해요

And any snide remarks from my father about your tattoos

그리고 아빠가 당신의 타투에 대해 하는 비방도

Will be ignored, ’cause my heart is yours

무시될 거에요, 내 심장은 당신꺼니까요

So don’t you worry your pretty little mind

People throw rocks at things that shine

And life makes love look hard

그리고 인생은 사랑을 힘들어 보이게 하죠

Don’t you worry your pretty little mind

People throw rocks at things that shine

But they can’t take what’s ours

하지만 그들은 우리의 것을 뺏을 수는 없어요

They can’t take what’s ours

그들이 우리의 것을 빼앗아갈 순 없죠

The stakes are high

위험은 크고

The water’s rough

파도는 거칠지만

But this love is ours

이 사랑은 우리 거에요

이런 글은 어떠세요?

이호원꺼  ☜말그대로입니돠
Ours 너무 좋아ㅠㅠ 가사두 너무 좋다ㅠㅠbb