모바일 (밤모드 이용시)

흥강 너무 사랑해.......

이런 글은 어떠세요?

꾸공1
😭😭🫳🫳🫳
1개월 전
글쓴꾸공
흥강 정말 사랑햐... 복복복....
1개월 전
꾸공2
으아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아
1개월 전
글쓴꾸공
지금 문 열고 밖으로 뛰쳐나가고싶어;
1개월 전
꾸공3
손흥민은 진짜 인간으로서 존경하게 된다 그냥 존경한다
1개월 전
글쓴꾸공
ㅇㅈㅇㅈ 에티튜드 최고
1개월 전
꾸공5
1개월 전
꾸공4
눈물만흘리는거임
1개월 전
글쓴꾸공
그저하염없이눈물만흘리는것이에요..
1개월 전
꾸공6
으아...! 으아아!!! 으아아아아아아아아아ㅏ아아!!!! 으아아아아아아ㅏㅇ아ㅏ아아아아앙아아아ㅏ아아아아아악!!!! 으악!!!!! 으아아아아아아아아아아앙악!!!!!!!! 아악!!!! 아아아아아아ㅏ아아아아아!!! 아악!!!!!!!!!!!!!!!으으으으아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아악!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!으아아아아!!! 으아!!!!!!! 으아아아악!!! 악!!!! 아아아아아아아아아아아아아아아악!!!!!!!!!!!!!! 으으으으아아아아아아아ㅏ앙아아아아아아아아아아ㅏ아아아ㅏ아아아아아아아아아아아아아아앙아아아아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!으아악!!! 아악!!!!! 으으으아아아아악!!!
1개월 전
글쓴꾸공
오늘나꾸공여기서죽다...............
1개월 전

로그인 후 댓글을 달아보세요

카테고리
  1 / 3   키보드
날짜조회
축구쿠플 스포티비 장단점 정리해줌12 04.28 15:541427 0
축구결정력 쩌는 애 톱으로 써봤자21 0:06303 0
축구북런던더비 보는 꾸공들아 보면서 뭐먹어12 04.28 19:38299 0
축구 축협 이 미친 개 놈 들아;9 04.28 15:011346 0
축구근데 톹팬들 포감독 좋아하지 않았어…?8 0:56244 0