모바일 (밤모드 이용시)

레이디 가가&조셉 고든 레빗 - Baby It's Cold Outside | 인스티즈

이 노래의 원래 버전은 

남자가 여자를 못 가게 막는거지만

조셉 고든 레빗 & 레이디 가가 버전의 포인트는

남자가 집에 가려하고, 여자가 춥다고 못 가게 막는 것ㅎㅎ상여자다움

레이디 가가&조셉 고든 레빗 - Baby It's Cold Outside | 인스티즈

I really can't stay 
난 정말 머무를 수 없어요
But baby, it's cold outside 
하지만, 그대여 밖에는 추워요

I've got to go away 

저는 가야해요
Ah, baby, it's cold outside 
그대여, 밖에는 추워요

레이디 가가&조셉 고든 레빗 - Baby It's Cold Outside | 인스티즈레이디 가가&조셉 고든 레빗 - Baby It's Cold Outside | 인스티즈

This evening has been 
오늘 저녁은
Been hoping that you'd drop in 
당신이 잠깐 들리길 바라고 있어요
So very nice 
정말 좋았어요
I'll hold your hands, they're just like ice 
제가 손을 잡아 줄게요, 손이 얼음처럼 차갑네요

레이디 가가&조셉 고든 레빗 - Baby It's Cold Outside | 인스티즈레이디 가가&조셉 고든 레빗 - Baby It's Cold Outside | 인스티즈

My mother will start to worry 
엄마가 걱정을 할거에요
Beautiful, what's your hurry 
그대여, 뭐가 그렇게 급하나요
My father will be pacing the floor 
아버지가 바닥을 서성일거에요
Listen to that fireplace roar  

벽난로 소리를 들어보세요

So really I'd better scurry 

그러니 서두르게 좋을 것 같네요
Beautiful, please don't hurry 
제발 서두르지 마세요
Maybe just a half a drink more 
그럼 반잔 정도만 더 마실게요
Don't you put some records on while I pour 
제가 술을 따르는 동안 레코드를 재생해주세요

The neighbors might think 
이웃들이 이상하게 생각할거에요
baby, it's bad out there 
그대여, 밖은 추워요
Say, what's in this drink 
말해보세요, 이 술에 무엇을 넣었나요?
No cabs no cabs to be had out there 
밖엔 택시도 없어요

I wish I knew how 
난 알았으면 좋겠어요
Your eyes are like starlight now 
지금 당신의 눈은 별빛 같아요
To break this spell 
이 마법을 깰 수 있는 방법을..

I'll take your hat, your hair looks swell 
당신의 모자를 가지고 있을게요, 헤어 스타일이 멋지네요

I ought to say no, no, no, sir 
저는 안된다고 말해야 해
Mind if I move a little closer 
제가 가까이 가도 되나요?
At least I'm gonna say that I tried 
최소한, 저는 노력은 했다고 말할거에요
What's the sense of hurting my pride 
제 자존심을 다치게 하시네요
전 정말 머무를 수 없어요
Baby, don't hold out 
그대여, 버티지 말아요

Ahh, but it's cold outside
하지만 밖은 추워요

I simply must go 
저는 가야만해요
Oh, baby, it's cold outside

그대여, 밖은 추워요
The answer is no 
저의 대답은 "아니요"에요
You know it's cold outside

밖에 추운 걸 아시잖아요

This welcome has been 
이번 대접은
I'm lucky that you dropped in 
당신이 들려주셔서 저는 운이 좋아요
So nice and warm 
정말 좋고 따뜻했어요
Look out the window at that storm 
창문을 보세요, 폭우에요

My sister will be suspicious 
저의 여동생이 의심할거에요
Oh, your lips look delicious 
당신의 입술이 맛있어 보이네요
My brother will be there at the door 
저의 형이 문에 있을거에요
Like waves upon a tropical shore 
열대 물가의 파도처럼요
My maiden aunt's mind is vicious 
저의 이모 마음씨는 사악해요
Eww, your lips are delicious

오, 당신의 입술이 맛있어요
Well maybe just a cigarette more

음, 아마 담배를 더 펴야겠네요

Never such a blizzard before 
이렇게 심한 눈보라는 못봤어요

I've got to go home 
집에 가야
Ah, baby, you would freeze out there 
그대여, 당신은 밖에서 얼거에요
Say, lend me a comb

나에게 빗을 빌려준다고 말하세요
You know it's up to your knees out there 
밖에 눈이 당신의 무릎까지 있다는 걸 알잖아요

You've really been grand

당신은 정말 품위있었어요
I thrill when you touch my hand

당신이 저의 손을 잡으면 감동이에요
But don't you see 
하지만 당신은 모르죠
How can you do this thing to me 
어떻게 저에게 이럴 수 있나요?

There's bound to be talk tomorrow 
내일 얘기 좀 나눠야 할거에요 

Making my life long sorrow 
저의 삶을 오랫동안 슬프게 만드는군요

At least there will plenty implied 
적어도 많은 뜻이 있을거에요
If you caught pneumonia and died 
만약 당신이 폐렴 걸려서 죽으면 어떡하죠

저는 정말 머무를 수 없어요. 
Get over that old out 
버티지 말아요
Ah but it's cold outside

하지만 밖은 추워요

이런 글은 어떠세요?