모바일 (밤모드 이용시)
이 글은 4년 전 (2019/6/19) 게시물이에요

Perhaps Avengers: Endgame might be able to beat Avatar's massive box office record after all. The film has lost the majority of its momentum by now, almost two months after its initial release, but it's about to get another major boost to ticket sales. No, it's not just because Spider-Man: Far From Home is arriving in theaters in July. Avengers: Endgame is hitting theaters for a second round, along with some additional footage that didn't make it into the official cut in April.

While attending the Spider-Man: Far From Home press junket in London, ComicBook.com's Brandon Davis spoke exclusively with Marvel Studios president Kevin Feige, who confirmed that Avengers: Endgame was heading back to the big screen for a theatrical re-release. Not only that, but this version of the film will arrive with extra scenes that weren't included in the first theatrical release.

"We are doing that," Feige said of an Endgame re-release with new footage. "I don't know if it's been announced. And I don't know how much... Yeah, we're doing it next weekend."

So Avengers: Endgame is coming back to a big screen near you with new footage, which is an incredibly exciting announcement given the hype around the movie. What's even more exciting is the fact that the film is arriving next weekend, allowing fans to see it again before Spider-Man: Far From Home.

0comments

This should also help Endgame tackle the immense box office hurdle that is James Cameron's Avatar. As of Wednesday morning, Avatar still holds the all-time global box office record with $2.788 billion. Avengers: Endgame is very close to that number, with a current total of $2.743 billion. It has looked as though the final chapter of the Infinity Saga wouldn't be able to topple Cameron's sci-fi epic, but a re-release with new footage could do the trick.

Be on the lookout for a new version of Avengers: Endgame next week!

〈!-- /Article -->

--

Have you subscribed to ComicBook Nation, the official Podcast of ComicBook.com yet? Check it out by clicking here or listen below.

이런 글은 어떠세요?

익인1
뫄?
4년 전
익인3
리얼임? 울어 나
4년 전
익인2
진짜?
4년 전
익인5
영어모르니까 누가 해석 부탁
4년 전
익인6
22222 ㅠㅠㅠ
4년 전
익인7
그래 마블아 돈 벌어라...
4년 전
익인8
돈 벌어 재재재재ㅐ개개객개봉봉해
4년 전
익인9
헐허럻렇ㄹ
4년 전
익인11
스파이더맨 나올때까지 버틴다 하루 같이 보는 빅재미
4년 전
익인12
헐 나 너무좋아
4년 전
익인13
이전에 개봉한거 못 봤는데 이거개봉하먼 이걸로 봐야지
4년 전
파이기가 런던에서 열린 코믹북닷컴과 인터뷰에서 [엔드게임]이 보너스 장면(푸티지)들을 추가해서 담주에 북미 재개봉한다고 발표하며 일단 다음주말에 공개할것이라고 컨펌

6/28 북미 재개봉하며 확장판은 아니며 엔드 크레딧 뒤에 삭제장면, 추모 양상 및 몇몇 서프라이즈등이 들어간 버젼이 공개된다고 추가 언급

4년 전
익인14
헉 한국에서도 하려나? ㅠㅠㅠㅠㅠ
4년 전
4년 전
익인15
헐 제빌ㅠㅠㅠㅠ 나 한 번밖에 못 본 거 천년의 한인데
4년 전
익인16
6회차 가즈아 ~~~~
4년 전
익인17
와 잠깡만 너무 ㅎ애복한데?
4년 전
익인18
왈머ㅏㅣㄹㅇ니ㅏㄹㄴㅁ우겅나ㅣ러ㅏㅣㄹㄴㅇ
4년 전
익인19
오와우 돈없는데..
4년 전
익인20
헐 당연히 한국에서도 해주겠지...?
4년 전
익인21
모른척 해줄테니까 시리즈 다 재개봉 다시해조 ㅜ
4년 전
마블은 하나 나오기전에 이벤트식으로 다 재개봉해주더라
특히 롯데시네마쪽 주시해봐!

4년 전
익인22
마블은 언제나 한국과 함께 할것입니다! 라는 거 지켜주세여...
4년 전
익인23
근데 아직 영화 상영 내리지도 않았는데... VOD도 7월 말에 나올텐데 벌써 재개봉을 해? 차라리 브이오디를 빨리 내주던가
4년 전
익인31
지금은 다 내리지않았어??
4년 전
익인68
익23은 아니지만 용산cgv에선 아직 하는 것 같아! 상영 시간표에 있오
4년 전
익인34
영화 상영 다 내렸을걸..? 비오디 작업중인듯
4년 전
익인24
제발 그만해 제발ㅠㅜㅠㅠ끄륿ㅈ흦룩국흑흑
- 현 미소지기

4년 전
익인28
제발... 그만요..!!! 그만!!!!
- 현 드리미

4년 전
익인48
4년 전
익인40
제발.. 살려주세요.. 나도 좋아하지만...

- 현 크루

4년 전
익인56
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ귀엽고 짠하셔들 ㅠㅠㅠㅠㅋㅋㅋㅋㅋ 왜요? 사람이 많이와서요???
4년 전
익인57
그렇슴다... 장난 아닙니다 기생충때도 바빠 죽을뻔했는데 그 인원 두세배 와요......
4년 전
익인25
제발 한국에서 해주라ㅠㅠㅠ짇째ㅠㅠㅠㅠ 보러간다ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
4년 전
익인26
ㄹㅇ0????????????????
4년 전
익인27
제발 ㅠㅠㅠ 남친 때문에 못봤는데 제발 ㅠㅠ
4년 전
익인29
걍 vod에 포함시키지 웬재개봉...ㅠ
4년 전
왜ㅑ냐면 아바타 기록에 얼마차이 안나거던,...
그래서 1위 뺏어오려고!

4년 전
익인30
제발 ㅜㅜㅜㅜㅜㅜ햐쥬새요 ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ제발 ㅠㅠㅠㅠㅠ
4년 전
익인32
ㅇㅁㅇ ㅇㅁㅇ ㅇㅁㅇ ㅇㅁㅇ
4년 전
익인33
세상에 세상에ㅜㅠㅠㅠㅠㅠ 몇회든 다시볼테니까 제발 내주세여ㅠㅠㅠㅠㅠ제발
4년 전
익인35
헐 대박ㅜㅠㅠㅠㅠㅠ
4년 전
익인36
헐 대박 ㅠㅠㅠㅠ
4년 전
익인37
아직 엔겜 안봤는데 한국도 재개봉가즈아~~
4년 전
익인38
헐 헐 헐 대박 한국도 plz,,,
4년 전
익인39
재개봉해ㅜㅜㅜㅜㅜ
4년 전
익인41
5회차 간다!!!!!!!
4년 전
익인42
롸? 9회차 뛰어요?
4년 전
익인43
헐 제발 한국에서 다시해줘라 제발
4년 전
익인45
므앙
4년 전
익인46
미친......... ㅜ ㅜㅜㅜ ㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜ
4년 전
익인47
헐 진짜 한국가서 볼수있른거야?????꺄
4년 전
4년 전
익인49
제발한국도ㅠㅜㅠㅜㅜ
4년 전
익인50
헐 제발요 ㅠㅜㅠㅜㅜㅠㅜㅠㅠㅜ
4년 전
익인52
아악ㅠ 제발 개봉해주세요
4년 전
익인53

4년 전
익인54
한국은...?ㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
4년 전
익인55
조은데ㅜㅜ
4년 전
익인58
엥 헐 대박 하면 또 보러 갈랭
4년 전
익인59
나 개봉하고 영화관에서 못 봤는데ㅠㅠㅠㅠ 제발 한국에서도 재개봉 해주라ㅠㅠㅠㅠ
4년 전
익인60
또 영화관 독점하겟넴...
4년 전
익인61
한국에서도 제발 해줘요ㅠㅠㅠ 돈 없긴 한데 어떻게든 볼게요ㅠㅠ
4년 전
익인62
와악제발 한국에서도 해주세요ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ10차 달성할게요 제발요
4년 전
익인63
한국은....제바류ㅠㅠㅠㅜㅜㅠㅜㅡㅜㅠ
4년 전
익인64
헐제잘
4년 전
익인65
헐 아 제발 한국ㅠㅜㅠ마블아ㅜㅜㅜㅜㅜㅜ
4년 전
익인66
한국에서도 ㅠㅠㅠㅡ 우리 마블공화국 아니었냐
4년 전
익인67
제발 한국도ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
4년 전
익인69
와한국에서도 개봉하면좋겠다ㅜㅜ
4년 전
익인71
영화관 알바생 운다
4년 전
익인74
봐 ㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 결말 바꾸ㅝ주라 제발 ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
4년 전