모바일 (밤모드 이용시)
Yeoniiyll조회 121l 6

La la la la ... 

I'm wishing on a star 

And trying to believe 

That even though it's far 

He'll find me at Christmas Eve 

I guess that Santa is busy 

Cause he's never come around 

I think of him when Christmas comes to town 

The best time of the year 

When everyone comes home 

With all this Christmas tear 

It's hard to be alone 

Putting up the Christmas tree 

With friends you come around 

It's so much fun when Christmas comes to town 

Presents for the children wrapped in red and green 

All the things I've heard about, but never really see 

No one will be sleeping on the night of Christmas Eve 

Hoping Santa's on his way 

Presents for the children wrapped in red and green 

All the things I've heard about, but never really see 

No one will be sleeping on the night of Christmas Eve 

Hoping Santa's on his way 

When Santa's sleigh bells ring 

I listen all around 

The herald angels sing 

I never hear a sound 

And all the dreams of children 

Once lies will all be found 

That's all I want when Christmas comes to town 

That's all I want when Christmas comes to town

이 곡은 영화 '폴라 익스프레스'에 나오는 곡인데요. 
멜로디가 너무 예뻐서 예전부터 커버해보고 싶었어요!
특히 여기나오는 여자아이 파트는
제가 진짜 좋아하는 아티스트인 Tinashe가 어렸을 때 불렀다고 하더라구요.
완전 신기했어요!!
여러분 메리 크리스마스~
추천  6
설정된 작가 이미지가 없습니다

이런 글은 어떠세요?

(수정) 다시 들으니 잘 들려요~ 노래가 너무 좋네요 덕분에 크리스마스 분위기 잘 느꼈어요~
6년 전
Yeoniiy  글쓴이
동영상으로도 올렸어요! 노래가 왜 안나올까요ㅠㅠ...
6년 전
메리 크리스마스!!!!!!!! 노래가 성스러운 분위기네요....
6년 전
맞아요ㅋㅋ 원곡은 아이들 목소리가 너무 맑아서 진짜 성스러운 분위기 뿜뿜이에요.. 처음 봤을 때 멍하게 봤었네요ㅎㅎ
6년 전
목소리가 너무 예뻐요 ‼️
6년 전
듣고싶은데 소리가 안 들리네요 ㅠ..
6년 전
동영상으로 다시 올렸어요~ 안들리면 다시 말해주세요!
6년 전
젛아요
6년 전
감사합니다~ 메리크리스마스!
6년 전
크리스마스!
6년 전
메리 크리스마스 되세용~~
6년 전
크리스마스에 딱 어울리는 노래네요!
6년 전
그쵸! 너무 좋은 노래에요!
6년 전
윤기아내  윤기가 피어난 봄날
노래가 참 좋네요!
6년 전
멜로디가 너무 좋아요ㅜㅜ 순수한 느낌..
6년 전
좋아용
6년 전
들어주셔서 감사합니다!!
6년 전
너무 좋아요 ㅠㅠ
6년 전
감사합니다!!ㅎㅎ
6년 전
6년 전